GameSir M2 Gaming Controller

Kód
PGS116
Značka
GameSir
Dostupnost
Zrušená položka

GameSir M2 patří mezi jedny z prvních herních ovladačů navržených výhradně pro platformu iOS, a vyznačuje se hned několika unikátními prvky. Je navržen ve snaze o přesnost, rychlost a preciznost. Těchto vlastností je docíleno zejména tlačítky citlivými na přítlak, a s rozlišovací schopností až 256 úrovní přítlaku se GameSir M2 liší od většiny běžných ovladačů. Ergonomické provedení úchytů je doplněno o gumovou protiskluzovou vrstvu na povrchu, která umožní nejen pevný a pohodlný úchop ovladače, ale zároveň ho chrání při pádu a pomáhá odvádět teplo z ovladače. Pevnou součástí konstrukce je výklopný držák na smartphone, který je vyvážen tak, aby bylo používání ovladače co nejpohodlnější a způsobovalo minimální únavu. Pro nerušené hraní je ovladač vybaven akumulátorem o kapacitě 800 mAh, který zajišťuje výdrž alespoň 18 hodin, a k plnému nabití stačí pouze 2-3 hodiny. GameSir M2 disponuj ... více »

GameSir M2 patří mezi jedny z prvních herních ovladačů navržených výhradně pro platformu iOS, a vyznačuje se hned několika unikátními prvky. Je navržen ve snaze o přesnost, rychlost a preciznost. Těchto vlastností je docíleno zejména tlačítky citlivými na přítlak, a s rozlišovací schopností až 256 úrovní přítlaku se GameSir M2 liší od většiny běžných ovladačů. Ergonomické provedení úchytů je doplněno o gumovou protiskluzovou vrstvu na povrchu, která umožní nejen pevný a pohodlný úchop ovladače, ale zároveň ho chrání při pádu a pomáhá odvádět teplo z ovladače. Pevnou součástí konstrukce je výklopný držák na smartphone, který je vyvážen tak, aby bylo používání ovladače co nejpohodlnější a způsobovalo minimální únavu. Pro nerušené hraní je ovladač vybaven akumulátorem o kapacitě 800 mAh, který zajišťuje výdrž alespoň 18 hodin, a k plnému nabití stačí pouze 2-3 hodiny. GameSir M2 disponuje schopností plug-and-play, a tedy není potřeba žádná instalace k jeho plné funkčnosti. Se zařízeními komunikuje pomocí technologie Bluetooth 4.0, a je tak kompatibilní s většinou zařízení na platformě iOS, a jako vůbec první iOS ovladač také obsahuje LED signalizaci napájení.

KLÍČOVÉ VLASTNOSTI

  • Platforma: iOS 7.0+, Mac OS 10.6+
  • Podporovaná zařízení: iPhone X/8/7/7plus/6S/6/5S/5/5C/SE, iPad mini/Pro/Air, iMac, MacBook Air/Pro, Apple TV
  • Bluetooth: 4.0
  • Kapacita akumulátoru: 800 mAh
  • Nabíjecí konektor: Apple Lighting
  • Zpětnovazební vibrace: Ne
  • Hmotnost: 240 g
  • Výdrž baterie: 18 hodin
  • Doba nabíjení: 2-3 hodiny

OBSAH BALENÍ

  • Ovladač GameSir M2
  • Uživatelská příručka

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ