Maverick Strada SC 1/10 RTR Brushless Electric Shortcourse

Kód
HPIMV12625
Značka
Maverick
Dostupnost
Cena:
7 590 Kč
s DPH

Model short course v měřítku 1:10 s pohonem všech kol 4x4, poháněný střídavým motorem vč. RC volantové soupravy 2,4 GHz a pohonné baterie. Vodotěsný regulátor MSC-30BL-WP.

Model v měřítku 1:10 s elektrickým pohonem od firmy Maverick. K pohonu je použit střídavý motor MM-22BL 3215KV. Konstrukce s "bočnicemi zajišťuje dostatečnou pevnost, které napomáhá horní výztuha. Z důvodu co nejlepšího vyvážení je váha pohonného akumulátoru a motoru soustředěna na střed šasi. Stálý převod je opatřen účinným zakrytováním, který chrání převod před poškozením o prachu a kamínků. Diferenciály jsou planetové uložené v kuličkových ložiscích stejně, jako náboje kol apod. Kola jsou nezávisle zavěšena na lichoběžníkových ramenou a odpružena olejovými tlumiči. Geometrie je nastavitelná pomocí spojovacích tyčí s pravo-levým závitem. K ovládání je použita volantová RC souprava v pásmu 2,4Ghz Součástí RTR setu je kompletně sestavený model s namontovaným motorem a regulátorem, volantová RC souprava 2,4 Ghz, pohonný akumulátor NiMh 7,2V 3000mAh a síťový nabíječ. ... více »
Další nabízené verze produktu:

Model v měřítku 1:10 s elektrickým pohonem od firmy Maverick. K pohonu je použit střídavý motor MM-22BL 3215KV.

Konstrukce s "bočnicemi zajišťuje dostatečnou pevnost, které napomáhá horní výztuha. Z důvodu co nejlepšího vyvážení je váha pohonného akumulátoru a motoru soustředěna na střed šasi. Stálý převod je opatřen účinným zakrytováním, který chrání převod před poškozením o prachu a kamínků. Diferenciály jsou planetové uložené v kuličkových ložiscích stejně, jako náboje kol apod. Kola jsou nezávisle zavěšena na lichoběžníkových ramenou a odpružena olejovými tlumiči. Geometrie je nastavitelná pomocí spojovacích tyčí s pravo-levým závitem. K ovládání je použita volantová RC souprava v pásmu 2,4Ghz

Součástí RTR setu je kompletně sestavený model s namontovaným motorem a regulátorem, volantová RC souprava 2,4 Ghz, pohonný akumulátor NiMh 7,2V 3000mAh a síťový nabíječ.

  • 100% sestavený model
  • Střídavý motor MM-22BL 3215KV
  • Voděodolný obousměrný regulátor s brzdou MSC-30BL-WP
  • Volantová RC souprava 2,4Ghz s přijímačem
  • Silné servo MS-22
  • Planetové diferenciály
  • Olejové tlumiče
  • Kompletně osazeno kuličkovými ložisky
  • Nastavitelná geometrie

Měřítko1/10
Rozvor [mm]270
Šířka [mm]270
Typ podvozkuTeréní,Odolný,Hobby,Short course
Pohon4x4
Typ motoruStřídavý
Li-Po [čl.]2

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ